Popis projektu

Levná cena prášku askorbylfosfátu sodného

prášek askorbyl fosfátu sodného

Jiné jméno: SAP; -2-fosfát sodný L-askorbová kyselina
Vzhled: Bílý prášek
Test: min. 98%
Číslo CAS: 66170-10-3
Doporučené dávkování:
Produtiny bělení pokožky: 2%~ 5%
Produkty péče o pleť: 1%~ 3%

Co je askorbyl fosfát sodný?

Ascorbyl fosfát sodný (SAP) je stabilní derivát vitaminu C. Zpracovává se z vitaminu C jako surovina. Po vstupu do lidského těla se rychle transformuje na VC pomocí enzymolýzy. Tím SAP hraje své jedinečné fyziologické a biochemické funkce. Ascorbyl fosfát sodný je bílý nebo světle žlutý prášek. Je rozpustný ve vodě, propylenglykolu a glycerinu; ale je téměř nerozpustný v ethanolu.

Ascorbyl fosfát sodný je ve vodě rozpustná kosmetická bělící přísada. Po transdermální absorpci může účinně odolávat poškození ultrafialovým zářením a zachytávat volné radikály. Také může podporovat produkci kolagenu. Má antioxidační a stárnoucí účinek. SAP navíc může účinně zabránit pigmentaci; pomáhá eliminovat skvrny na kůži, jako jsou pihy a stařecké skvrny. Kromě toho má askorbyl fosfát sodný terapeutický účinek na akné na obličeji a pupínky.

K čemu je askorbyl fosfát sodný dobrý?

1. Funkce proti stárnutí

Ascorbyl fosfát sodný je účinný lapač volných radikálů kyslíku. Chrání pokožku před UV paprsky a zvyšuje fotoochrannou vlastnost opalovacích krémů. Navíc je účinnější v kombinaci s vitamínem E nebo deriváty vitaminu E. Také SAP má určité zlepšení na obličejových vráskách a jemných linkách.
SAP označuje ascorbyl fosfát sodný; VEA označuje acetát vitaminu E.

2. Bělení funkce kůže

Experimenty ukázaly, že 2% askorbyl fosfát sodný v kosmetice může výrazně snížit pigmentaci a vybělit kůži. Nemá žádné dráždivé účinky na pokožku. Je to proto, že SAP je absorbován kůží a poté hydrolyzován na vitamín C. Tím může snížit tvorbu melaninu a inhibovat pigmentaci. Poté může SAP uplatnit účinek bělení pokožky a odstranění pih.

3. Funkce léčby akné

Ve studii in vitro vykazuje mírná koncentrace 1% askorbyl fosfátu sodného silný antibakteriální účinek na akné. Navíc ve studii 76.9% pacientů s akné na obličeji je použití 5% askorbyl fosfátu sodného po 12 týdnech výrazně lepší než jiné léčby akné. Nemá žádné vedlejší účinky. Jiné klinické studie navíc ukázaly, že SAP je při léčbě akné účinnější než 5% benzoylperoxidu, 1% fosfát klindamycinu a 0.1% adapalenu.

K čemu slouží askorbylfosfát sodný?

V kosmetickém průmyslu

1. Ascorbyl fosfát sodný může potlačit aktivaci tyrosinu enzymem, vrátit melanin, rozptýlit zbarvení a vybělit kůži.
2. Prášek askorbyl fosfátu sodného může rozptýlit volné radikály kyslíku po vstupu do těla, odolávat vráskám, proti stárnutí.
3. Ascorbyl fosfát sodný pro kůži může spolupracovat s vitamínem E.
4. Vysoká stabilita v kvalitě a barvě, nejedovatá, nedráždivá.

V potravinářské aplikaci

Ascorbyl fosfát sodný je stabilní, má vynikající odolnost proti oxidaci, může účinně prodloužit trvanlivost potravin, pro různé konzervy, balené potraviny a čerstvé masné výrobky, prostředek na ochranu barev

Certifikát analýzy

Produkty s podobnou účinností

Kosmetika z extraktu z kůry vrby bílé Salicin