Popis projektu

Velkoobchod práškového extraktu sypkého prášku Sapindus mukorossi

ovocný extrakt sapindus mukurossi

Anglický název: extrakt sapindus mukorossi

Vzhled: Jemný žlutohnědý prášek

Použitá část: osivo

Specifikace: 10: 1

Velikost: 100% projde 80 ok

Co je extrakt saponaria officinalis?

Sapindus je rod asi pěti až dvanácti druhů keřů a malých stromů z čeledi ličiovitých, Sapindaceae, původem z teplých mírných až tropických oblastí starého i nového světa. Rod zahrnuje jak listnaté, tak stálezelené druhy. Členové rodu jsou běžně známí jako mýdla nebo mýdlové ořechy, protože z ovocné dužiny se vyrábí mýdlo. Obecný název je odvozen z latinských slov saponis, což znamená „mýdlo“, a indicus, což znamená „z Indie“.

K čemu je extrakt sapindus mukorossi dobrý?

1. Extrakt Sapindus mukorossi má silnou dekontaminační schopnost, snadno biologicky rozložitelný a bez škodlivých zbytků, snadno omyvatelný, bez zápachu, s malým podrážděním pokožky, lze použít k čištění pokožky (koupel, praní, praní, šampon), praní oděvů a automobilů atd. na, takže je to vynikající surovinový šampon, kosmetika a různé biologické detergenty;

2. Extrakt Sapindus saponaria má silné snížení účinku povrchového napětí na lidskou pokožku, má antibakteriální kosmetické, baktericidní protizánětlivé účinky, svědění proti lupům, pihu akné, bělení, prevenci a léčbu kožních onemocnění a další účinky;

3. Extrakt z ovoce Sapindus mukurossi je dobrým pesticidním emulgátorem, mšice bavlníková, roztoči a další hmyz a sladké brambory Jinhua mají dobrý zabíjecí účinek;

4. Extrakt Sapindus mukurossi má protinádorové, antivirové, protiplísňové, snižující krevní tlak a další farmakologické účinky;

5. Extrakt slupky Sapindus mukurossi může výrazně snížit objem a koncentraci žaludeční kyseliny, která má potenciál k léčbě akutního žaludečního vředu

K čemu se používá extrakt sapindus mukorossi?

1. Extrakt Sapindus mukorossi se používá při výrobě pracích prostředků, šamponů, tělových mlék, mýdel a dalších kosmetických přípravků na ruční praní.

2. Extrakt ze Sapindus saponaria se používá k výrobě emulgátoru pesticidů.

3. Extrakt z ovoce Sapindus mukurossi se používá k výrobě léků proti rakovině, virům, funcgusu a snižování krevního tlaku.

4. Extrakt Sapindus Mukorossi se používá jako přírodní aktivní povrchově aktivní látka k rozpouštění znečišťujících látek

Produkty s podobnou účinností

čajové polyfenoly pro péči o pokožku