Popis projektu

Propolisový extrakt sypký prášek b-propolis pro imunitní systém

propolisový suchý extrakt

Anglický název: Propolis Extract

Specifikace: surový propolis 98% flavonoidů 20%

Výpis z: Propolis

Extrahováno: Voda, Ethanol

Zkušební metoda: HPLC nebo UV

Co je to extrakt z propolisu?

Extrakt z propolisu je pryskyřičná směs, kterou včely produkují smícháním slin a včel s exsudátem získaným z pupenů stromů, toků mízy nebo jiných botanických zdrojů. Používá se jako tmel do nežádoucích otevřených prostor v úlu. Propolis se používá pro malé mezery, zatímco větší prostory jsou obvykle vyplněny včelím voskem. Jeho barva se liší v závislosti na botanickém zdroji, přičemž nejběžnější je tmavě hnědá.

Extrakt z propolisu je neutrální a netoxický, v zahraničí již byl patronem zdraví a je nejlepším produktem k čištění krve, podpoře buněčné aktivity, léčení nemocí a zkrášlování pokožky. V Evropě se včelí propolis dokonce stává trvalou zdravou výživou pro rodinu a má pověst purpurového zlata.

K čemu je extrakt z propolisu dobrý?

1. Propolisový extrakt může také zlepšit gastrointestinální funkce a inhibovat nádor.

2. Extrakt z propolisu včel má funkci proti únavě, proti stárnutí, antioxidantu a tak dále.

3. Podívejte se na prášek z extraktu z propolisu jako hlavní surovinu pro výrobu produktů zdravé výživy, imunitní regulaci, zlepšení spánku, regulaci krevních lipidů, regulaci krevního cukru.

K čemu se používá extrakt z propolisu?

1. Komodita a kosmetika

Extrakt z propolisu může působit antibakteriálně a snižovat zánět zubní pasty, antibakteriálního mýdla a kosmetiky;

2. Péče o zdraví

Extrakt z včelího propolisu může posílit imunitu, protirakovinotvorně, antioxidačně, hepatoochranně, zmenšit sérové ​​lipidy, zabránit vzniku glykémie;

3. Lékařská péče

Propolisový extrakt může působit antibakteriálně a snižovat záněty, antiviry, kožní onemocnění, nemoci trávicího a močového systému, bronchitidu, protirakovinotvornost, vředy v ústech

Certifikát analýzy

[pdf id=4956]

Produkty s podobnou účinností

prášek z extraktu astragalus