Popis projektu

Velkoobchodní levná cena extraktu z portulaky pro prášek na kůži

kosmetika z výtažku z portulaca oleracea

Název produktu: Extrakt Portulaca oleracea

Alias ​​suroviny: zelenina z koňských zubů

Vzhled: hnědý

Specifikace: 10: 1

Co je extrakt z portulaca oleracea?

Portulaca oleracea byla v mnoha zemích používána jako lidová medicína a působí jako febrifuga, antiseptikum, vermifuge atd. Vykazuje širokou škálu farmakologických účinků, včetně antibakteriálních, antiulcerogenních, protizánětlivých, antioxidačních a hojivých ran vlastnosti.

K čemu je extrakt z portulaky dobrý?

1. Extrakt z portulaky má komplexní vlastnosti, jako je prevence sucha a stárnutí v zimě, zvýšení pohodlí pokožky, vychytávání volných radikálů a zlepšení pohodlí pokožky. Flavonoidy a saponiny obsažené v portugalsku mají odstranění volných radikálů a antioxidační účinky, které mohou oddálit stárnutí pokožky.

2. Extrakt z portulaky se používá v různých kosmetických přípravcích, lze jej přidávat do sprchových gelů, krémů, pleťových vod a gelů atd. A lze jej také přidávat do různých produktů pro péči o pokožku a výrobků pro péči o vlasy

3. Extrakt z portulaky může snížit vysokou tělesnou teplotu a lék na úplavici a toxickou eliminaci: účinek koagulace krevních buněk, antihypertenzní účinek.

4. Portulaka obsahuje více Omega-3 mastných kyselin než jakákoli jiná rostlina listové zeleniny, kterou známe.

Na co se používá extrakt z portulaca oleracea?

1. Aplikováno v lékárně feild;

2. Aplikováno v kosmetické feild;

3. Aplikováno ve zdravotnických výrobcích.

Produkty s podobnou účinností

výtažek z kořene anděliky