Popis projektu

Poria cocos extrakt triterpene pte prášek levné ceny velkoobchodně

extrakt z poria triterpenu (pte)

Výrobek: Extrakt z poria cocos
Polysacharid: 10%-50%
Použitá část: Mycelium nebo tělové ovoce
Zkušební metoda: pomocí HPLC nebo UV
Vzhled: Hnědý jemný prášek
Velikost síta: 100% projít 80 ok

Co je to extrakt z poria cocos?

Houba Poria Cocos je tradiční populární čínská bylinná medicína v Číně. Každých 100 gramů sušených kokosů Poria Cocos obsahuje 1 g bílkovin, 2 g tuku, uhlohydráty 0 g, celulózu 5 g, vitamín e 80 mg, selen 9 µg a plněný polysacharid, kyselina fulinová, ergosterol , cholin, adenin, lecitin proteináza atd. vykazoval mírné farmakologické vlastnosti a sladkou chuť a působí na srdce, slezinu, játra a ledviny. Má funkce diurézy, posiluje funkci sleziny a žaludku, uvolňuje neklid mysli atd. A je známý jako jeden z osmi pokladů čínské medicíny.

K čemu je extrakt z poria cocos dobrý?

1. Extrakt Poria Cocos může posílit fyziologické aktivity a předcházet onemocnění jater;

2. Extrakt Poria ombo může podporovat funkční obnovu systému lidské imunity;

3. Extrakt tritorpenu Poria může indukovat nebo podporovat indukci interferonu a opsoninu;

4. Extrakt Poria triterpen (PTE) má nepřímý antivirový a protirakovinný účinek a snižuje vedlejší účinky záření a chemoterapie c.

K čemu se používá extrakt z poria cocos?

1. Aplikuje se v kosmetické oblasti, extrakt z poria houby se používá jako surovina přidávaná do kosmetiky, což může oddálit stárnutí pokožky.

2. Aplikovaný v oblasti zdravotnických produktů, extrakt z poria cocos se používá jako surovina, jako je polysacharidová kapsle poria cocos, tableta, elektřina atd.

Produkty s podobnou účinností

extrakt z květu zimolezu