Popis projektu

1.Co je askorbylfosfát sodný?

Sodium Ascorbyl Phosphate je ve vodě rozpustná kosmetická bělící přísada.

Sodium Ascorbyl Phosphate je bílý nebo světle žlutý prášek.

Je rozpustný ve vodě, propylenglykolu a glycerinu; ale je téměř nerozpustný v ethanolu.

2.Je askorbylfosfát sodný derivát vitaminu C?

Sodium Ascorbyl Phosphate (SAP) je stabilní derivát vitamínu C.

Zpracovává se z vitamin C jako surovina.

3. Je askorbylfosfát sodný dobrý pro pokožku?

Ano, Sodium Ascorbyl Phosphate (SAP) je dobré pro pokožku.

Askorbylfosfát sodný může potlačit aktivaci enzymu tyrosinu, vrátit melanin, rozptýlit barevné skvrny a vybělit pokožku.

Sodium Ascorbyl Phosphate je účinný lapač volných kyslíkových radikálů.

Chrání pokožku před UV zářením a zvyšuje fotoochranné vlastnosti opalovacích krémů.

4.Jak používat prášek askorbylfosfátu sodného?

SAP je rozpustný ve vodě a měl by být používán v koncentraci mezi 1-5%.

Měl by být přidán na konci procesu formulace.

5.Kde koupit askorbylfosfát sodný?

Nákup u nás je dobrá volba.

Náš askorbylfosfát sodný je kvalitní a cenově dostupný.

Ostatní pudry pro péči o pleť jsou také k dispozici.