Popis projektu

Extrakt ze zimolezu na kůži čistý přírodní prášek na prodej levná cena

extrakt z květu zimolezu

Název produktu: Extrakt z květu zimolezu
Latinský název: Lonicera japonica.
Hlavní účinná složka: květ zimolezu
Metoda detekce: HPLC/UV
Molekulární vzorec: C16H18O9
Molekulová hmotnost: 354.3
Č. CAS 327-97-7

Co je výtažek ze zimolezu?

Květy zimolezu jsou v tradiční čínské medicíně důležitou bylinkou pro odstranění tepla a uvolnění toxických materiálů. Tato bylina zmírňuje „požární toxicitu“, která se projevuje jako horké, bolestivé vředy nebo otoky očí, hrdla nebo prsou.

Kyselina chlorogenová je nejdůležitější fenolovou sloučeninou květů zimolezu a je již dlouhou dobu známá jako antioxidant. Je to také inhibitor aktivity forbolesterů podporující nádor; a může proto přispět k prevenci diabetes mellitus typu II a kardiovaskulárních chorob.

K čemu je extrakt z květu zimolezu dobrý?

1. Extrakt ze zimolezu má vliv na ochranu kardiovaskulárních a cerebrovaskulárních chorob.

2. Extrakt z květu zimolezu může působit proti mutagenezi a proti rakovině.

3. Prášek z extraktu zimolezu má antilipemický účinek.

4. Extrakt z květu zimolezu může působit proti leukémii.

5. Extrakt ze zimolezu má imunitní regulační účinek.

6. Extrakt z květu zimolezu může snížit hladinu cukru v krvi.

K čemu se používá výtažek z květu zimolezu?

1. Aplikovaný ve farmaceutické oblasti, prášek z květu zimolezu, kyselina chlorogenová, prášek může být použit jako surovina;

2. Aplikován v oblasti zdravotnických produktů, prášek z extraktu zimolezu kyselina chlorogenová používaná k posílení imunity;

3. Aplikovaný v kosmetice, prášek z květu zimolezu, kyselina chlorogenová, prášek používaný jako surovina.

Produkty s podobnou účinností

extrakt z echinacey na kůži