Popis projektu

Péče o pleť v prášku s ethyl askorbovou kyselinou za nízkou cenu

Prášek 3-o-ethyl askorbové kyseliny

Název produktu: Kyselina ethyl askorbová

Vzhled: Bílý krystalický prášek

Čistota: 99%

Číslo CAS: 86404-04-8

Rozpustnost: Snadno se rozpouští ve vodě

Co je kyselina ethyl askorbová?

Kyselina ethyl askorbová je ve vodě rozpustný lipofilní derivát vitaminu C, který nejenže je v receptu velmi snadno použitelný, takže je snadné proniknout do dermální vrstvy stratum corneum, do pokožky se snadno láme enzymy hrají roli vitaminu C, aby zlepšily jeho biologickou dostupnost, a obyčejný vitamín C se obtížně vstřebává kůží, biologická dostupnost je velmi nízká. Navíc vitamín C, B ether relativně obyčejný vitamín C také vykazoval vysokou stabilitu.

Kyselina ethyl askorbová je jedním z druhů derivátů vitaminu C. Kyselina ethyl askorbová se přímo podílí na syntéze kolagenu po průniku do dermis, což vede ke zvýšené aktivitě kožních buněk. Konečným výsledkem je pokožka hladká a jemná s lepší pružností. Kyselina ethyl askorbová může omezit aktivitu tyrosineenzymu a inhibovat tvorbu melaninu. Kyselinu ethyl askorbovou lze použít v bělící nebo proti stárnoucí kosmetice, jako je čisticí prostředek, pleťová voda, krém na obličej a esence.

K čemu je kyselina ether -askorbová dobrá?

1. Jas

Kyselina ethyl askorbová zvyšuje tvorbu kolagenu, což pomáhá pokožce lépe obměňovat buňky. To znamená, že kůže vypadá plnější
a zdá se, že září, protože kožní buňky se lépe regenerují. Proto je označován jako rozjasňující prostředek.

2. Slábnoucí hyperpigmentace

Kyselina ethyl askorbová pomáhá pokožce vyblednout tmavé skvrny nebo hyperpigmentaci před stárnutím a sluncem. Snižuje hladinu melaninu v kůži, která je přímo zodpovědná za pigmentaci na kůži. Zastavuje aktivitu tyrosinázy, což zase snižuje dostupnost melaninu, což v konečném důsledku vede k menší pigmentaci pokožky. Kyselina askorbová se tak zbavuje hyperpigmentace.

3. Antioxidant

Kyselina ethyl askorbová působí jako antioxidant. Pomáhá pokožce bojovat s radikály, které zvyšují hladinu toxinů v těle. Toxiny mohou poškodit funkce těla a fungování pokožky, což ji činí náchylnou k předčasnému stárnutí, skvrnám atd. K odstranění toxinů z pokožky lze použít jak orální, tak topické prostředky. Pití citronové šťávy, zeleniny, pomerančů atd. Pomáhá vypláchnout toxiny zevnitř. Aplikace péče o pleť s vitamínem C nebo kyselinou ethyl askorbovou také pomáhá pokožce na obličeji zbavit se takových škodlivých radikálů.

4. Snížení zánětu

Kyselina ethyl askorbová má schopnost snižovat zánět. To pomáhá pokožce vyřešit její zarudnutí, díky čemuž pokožka vypadá nerovnoměrně a tmavě. Toto zarudnutí někdy dokonce zmodrá a vypadá to, že je kůže pohmožděná kvůli zlomeným kapilárám pod kůží. Kyselina ethyl askorbová tento problém řeší posílením krevních cév pod kůží obličeje. To zase uzdravuje zlomené kapiláry a pomáhá pokožce dosáhnout rovnoměrnější, zářící pokožky.

5. Vlastnosti proti stárnutí

Kyselina ethyl askorbová dodává pokožce vlastnosti proti stárnutí. Zbavuje se toxinů, aby se zabránilo předčasnému stárnutí. To také
zvyšuje produkci kolagenu. Jak se to dělá právě teď? Kyselina ethyl askorbová zvyšuje produkci aminokyselin v kůži a pomáhá pokožce zvýšit produkci kolagenu. Zatímco kůže může produkovat požadované úrovně, když je mladá, ztrácí svou kapacitu a musí být krmena zvenčí. Obrat buněk se zvyšuje, což znamená novější, mladší vzhled pokožky s přidaným odrazem a kyprostí.

K čemu slouží kyselina 3-o-ethyl askorbová?

1. Kyselina 3-O-ethyl askorbová může blokovat tvorbu melaninu, protože Cu2 + působící na tyrosinázu inhibuje její aktivitu;

2. Antioxidant kyseliny ethyl askorbové má účinek na bělení a pihování (obvykle po přidání 2%);

3. Kyselina 3-o-ethyl askorbová (vitamín c) může působit proti zánětům způsobeným slunečním zářením, má také silný antibakteriální a protizánětlivý účinek;

4. Prášek kyseliny ethyl -askorbové může zlepšit matnost pokožky a dodat jí pružnost;

5. Kyselina ethyl -askorbová v péči o pokožku může opravit aktivitu kožních buněk a podpořit produkci kolagenu.

Certifikát analýzy

Produkty s podobnou účinností

levně askorbyl glukosidový prášek