Popis projektu

Prášek na péči o pleť z extraktu z košťat na prodej za výhodnou cenu

výtažek z kořene řezníku

Název produktu: Extrakt z řeznictví
Latinský název: Althaea officinalis
Účinná látka: ruskogeniny
Použitá část: Root
Vzhled: Světle hnědý žlutý prášek
Specifikace: 10: 1, 20: 1;
Zkušební metoda: TLC
Molekulární vzorec: C27H42O4

Co je výtažek z řeznictví?

Ruscus aculeatus, známý jako řezník, je nízký stálezelený euroasijský keř s plochými výhonky známými jako kladody, které vypadají jako tuhé listy s páteří. Malé nazelenalé květy se objevují na jaře a nesou se jednotlivě ve středu kladodů.

Za samičími květy následuje červená bobule a semena jsou rozmístěna v ptácích, ale rostlina se také vegetativně šíří pomocí oddenků. Ruscus aculeatus se vyskytuje v lesích a živých plotech, kde snáší hluboký stín, a také na pobřežních útesech. Je také široce vysazen v zahradách a rozšířil se jako zahradní uprchlík v mnoha oblastech mimo svůj původní rozsah.

K čemu je extrakt z řeznictví dobrý?

1. Extrakt z koštěte může zabránit ateroskleróze.

2. Extrakt z koštěte Butcher může zlepšit chronickou žilní nedostatečnost.

3. Extrakt z koštěte má funkci léčby křečových žil.

4. Extrakt z kořene koštěte má vazokonstrikční (zúžení krevních cév).

K čemu se používá výtažek z řezníku?

1. jako surovina pro léky proti rakovině, proti mutagenům a kardiovaskulárním chorobám se výtažek z řezníku používá hlavně ve farmaceutické oblasti;

2. Extrakt z kořene řezníku se jako aktivní složky produktů pro antibakteriální látky, posilující imunitu, snižující hladinu lipidů a snižující hladinu krevního cukru používá hlavně v průmyslu zdravotnických produktů;

3. Jako produkt k rozpouštění akné, uklidňujících a protizánětlivých látek se výtažek z řezanky používá hlavně v kosmetickém průmyslu;

4.Jako přísada do zubních past a aktivní složky dezinfekčních přípravků se používá v každodenním chemickém průmyslu.